Klik op Beslist.nl voor reacties op onze snelle bezorging en uitstekende service!
Uw winkelwagen is leeg!

Garantie en Retourzending

GARANTIE
Al onze producten hebben een garantie op fabricagefouten voor een periode van 1 jaar. Eventuele defecte onderdelen worden in de garantieperiode kosteloos gerepareerd of vervangen. Schade die o.a. is veroorzaakt door opzet, gebruik van verkeerde batterijen, ondeskundig gebruik of misbruik, ongeval, brand, overstroming of natuurramp komt niet voor garantie in aanmerking. Een uitgebreide garantie omschrijving staat op de laatste pagina van elke gebruiksaanwijzingen.

TERUGZENDING bij GARANTIE
Bij terugzending voor garantie dient u het product in een degelijke verpakking en voldoende gefrankeerd met vermelding van de klacht te verzenden naar:
Mind-Machine.nl, Zuiderdreef 230, 4616 AJ Bergen op Zoom ( Nederland )
Voorzie uw pakket duidelijk van uw naam, adres, postcode, plaats, email adres en telefoon nummer(s).

RETOURZENDING
Neem bij de aanschaf van een van onze producten een goed doordacht besluit..!

Uitleg wet herroepingrecht:
Tijdens de bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u een product zal mogen uitpakken en zo nodig inschakelen zoals dat ook in de winkel kan. Zolang u nog niet besloten hebt product te houden, mag u een product weliswaar inschakelen maar niet gebruiken. Bijvoorbeeld: een broodrooster mag u wel inschakelen om te controleren of hij werkt maar u mag er geen brood mee roosteren.... Al onze producten zijn pas te beoordelen als ze een aantal malen of minimaal een week gebruikt wordt.  
OM DIE REDEN KUNNEN WIJ EENMAAL GELEVERDE APPARATEN NIET TERUGNEMEN! 

TWIJFELT U OVER EEN AANKOOP?   DAN BIEDEN WIJ U TWEE OPTIES:

1. GRATIS MINDCLINIC
U kunt GRATIS en zonder enige verplichting onze MindClinic te Bergen op Zoom bezoeken waar wij u uitgebreid voorlichten en u in de gelegenheid stellen kennis te maken met al onze producten. Uiteraard kunt op uw gemak alle producten testen en proberen.

2. HUREN
U kunt ook diverse producten huren. Kies voor prijzen en huurvoorwaarden de optie ‘huren’ in onze web shop home pagina. Mocht u besluiten een product na de proefperiode van drie weken niet te houden, stuurt u  het apparaat onbeschadigd, voorzien van alle onderdelen en in de originele verpakking en gefrankeerd terug. Voorzie het pakket duidelijk van uw naam, adres en IBAN bankrekeningnummer.  Uw aankoopbedrag wordt - verminderd met het verschuldigde huurbedrag en verzendkosten - binnen 8 dagen op uw rekening teruggestort.

Mind-Machine.nl | Zuiderdreef 230 | 4616 AJ | Bergen op Zoom
KVK: 20030630 | BTW: NL802965222B01