Klik op Beslist.nl voor reacties op onze snelle bezorging en uitstekende service!
Uw winkelwagen is leeg!

Reacties

BETTINE VRIESEKOOP speelde meer dan 30 jaar tafeltennis op wereldniveau en nam deel aan drie Olympische Spelen. Ze won elf open toernooien en behaalde vijf Europese enkelspeltitels. In 1982 won ze als twintigjarige drie Europese finales, de Europese Top Twaalf en de Open Franse kampioenschappen waar ze de Chinese nummers 1, 2 en 3 van de wereld versloeg.! Door haar bijzondere prestaties behaalde ze de zevende plaats op de wereldranglijst. Vriesekoop geeft nu lezingen over China en presenteert wekelijks het radioprogramma Obalive voor de Boeddhistische Omroep op NPO radio 5..

11-01-2017

Bettine Vriesekoop over de PROCYON MIND-MACHINE: “De PROCYON Mind-Machine heb ik nu een paar maanden in gebruik en ik moet zeggen: het resultaat is verbluffend…! Ik heb een erg stressvolle periode achter de rug en de Procyon Mind-Machine is een hulpmiddel om sombere buien te lijf te gaan. Het zorgt vooral voor een goede nachtrust ( de sessies 25 en 11 werken beter dan slaapmiddelen..! ) en een goede concentratie. Op dit moment werk ik aan een nieuw boek en nadat ik sessie 29 ( Snel energie opladen ) heb opgezet kan ik rustig weer een paar uur doorwerken. De Procyon Mind-Machine is een goede ondersteuning van mijn Taiji lessen en Mindfulness cursus die ik ook heb gedaan. Ik voel me beter wanneer ik mijn Procyon Mind-Machine gebruik en reset als het ware mijn hersenen! Ook aan te raden voor topsporters die willen herstellen van een training of zich willen voorbereiden op een wedstrijd”. Bettine’s favoriete sessie’s:¬ Sessie 2: Beter leren en presteren / 15 minuten Witte ijzige kleuren afgewisseld met rode kleuren en helder licht. Geeft verfrissend gevoel in het hoofd en zorgt dat je vanzelf via de buik gaat ademhalen. Ideaal om even op te frissen tussen het werken achter de computer door. Sessie 11: Power opladen / 15 minuten Hoge heldere lichteffecten. Ik viel in slaap. Heerlijk voor ontspanning. Aan begin van de avond de hele avond energiek Sessie 25: Nachtrust / 35 minuten Mooi kleurenpalet maar daar merk je weinig van want elke keer als ik dit programma opzet, val ik meteen in slaap en moet ik midden in de nacht de koptelefoon en bril afzetten. Je komt meteen in een andere vredige wereld. Het werkt beter als een slaaptablet! Sessie 29: Snel energie opladen / 15 minuten 15 minuten rustige, niet flikkerende beige en zwarte tinten. Brengt helderheid en ruimte in het hoofd. Vernieuwing van energie. Sessie 34: Korte middagpauze / 22 minuten Diepe sonore geluiden en heldere rustige kleuren. Zorgde ervoor dat mijn nekklachten verminderden en maakte me weer fris en energiek na een ochtend computerwerk

Ali B. Rapper, performer en televisiemaker

10-01-2017

Omdat ik voor mijn muziek, theatershow en videoclips veel met licht, geluid en ritme bezig ben, heb ik me hierin verdiept. Tijdens het Googlen kwam ik op de website van www.mind-machine.nl terecht. Een Mind-Machine is een apparaatje wat naadloos aansloot bij mijn zoektocht! In het begin was ik sceptisch, maar ik gaf het een kans. Nu ik het heb uitgeprobeerd weet ik zeker dat het invloed kan hebben op je fysieke toestand. Ik raad iedereen aan die bijvoorbeeld aan de slaappillen wil gaan éérst de Mind-Machine een kans te geven, ik heb een heel sterk vermoeden dat het zal helpen. En er zijn nog talloze andere effecten die ik nog moet ontdekken. Erg leuk!

René de Groot, Nijkerk

25-05-2016

"Goed advies, snelle levering"
Via hypnotherapie heb ik kennis gemaakt met de Kasina. Ik was erg sceptisch over de invloed van piepjes en lampjes en heb het maar gewoon eens geprobeerd. Wat blijkt...het werkt fantastisch en is letterlijk life-changing! Eergisteren dus maar eens advies gevraagd bij Mind-Machine.nl en gisteren gelijk al zeer uitgebreid, onderbouwd advies gekregen. Op basis van het advies de Kasina dus besteld en deze ligt nu al voor me. Top advies, snelle service en de puntjes op de -i- door een SD card adapter mee te leveren, waarmee je via je computer sessies op de kaart kan zetten.

Dirk Ijkelenstam, Hoogland

08-10-2015

Ik heb de Kasina nu twee weken in gebruik en ik gebruik hem voornamelijk om te mediteren. Nu was ik een beetje bang dat de Kasina mijn meditatie zou verstoren of mij lui zou maken en dat ik dadelijk nog alleen maar kan mediteren met de Kasina dus ik heb tussendoor enkele keren ouderwets gemediteerd en wat blijkt? De meditatie is beter en dieper geworden en soms geniet ik zoveel ervan dat ik gewoon blijf zitten en er niet meer uit wil komen. Dankzij de Kasina is mijn meditatie beter geworden, in tegenstelling tot wat ik had verwacht en dat is een hele grote plus. De beelden worden ook beter en mooier na een tijdje gebruik van de Kasina en er zitten prachtige AudioStrobe en SpectraStrobe bestanden tussen en je kan ze telkens opnieuw luisteren omdat de visuele beelden altijd weer anders zijn. Vooral AudioStrobe muziek van Dr. Jeffrey Thompson is erg goed op de Kasina. Nu ga ik ook de DEEP VISION™ BRIL proberen, ik hoorde er zoveel goede berichten over in het forum en nu wil ik het zelf meemaken.

Henny Chlod namens team Weyergans High Care, Venlo

30-07-2015

Deze week hebben wij de Vinger Puls-Oxymeter ontvangen en zijn meteen SUPER-ENTHOUSIAST! Wij verkopen Go X Power (zuurstof in een blikje) en kunnen bij onze klanten enkele minuten na gebruik reeds aantonen, dat het werkt. Helemaal goed! Snelle levering én een goed product; Wat wil je nog meer?

Robert Hunsel, 's Hertogenbosch

02-04-2015 - www.europe-it.com

Ben zeer blij met m?n aankoop. De afgelopen 25 jaar heb ik heel erg genoten van de weldaad van mijn Holiday Mindmachine maar ik was echt toe aan vernieuwing. De Kasina biedt me echt veel meer mogelijkheden en ik geniet er elke dag van. Waarschijnlijk zoals vele gebruikers van Mind-Machines ben ik verbaasd dat er publiekelijk zo weinig mee gedaan wordt in bijvoorbeeld stress bestrijding en zoals ik thuis heb ondervonden, tegen slapeloosheid en helpen bij het brengen van focus voor studeren.

Marcel Sanders, Ven-Zenderheide

08-01-2015

De Kasina Mind-Machine heeft een ruime programmakeuze, gemakkelijke bediening, mooie kleureffecten en veel extra mogelijkheden..... een top-apparaat!

drs. Marc W. de Witte, Ede

07-01-2015 - www.dekruidendokter.nl

Omdat de reguliere geneeskunde te weinig holistisch kijkt en (be)handelt ben ik 2 jaar geleden een opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut gestart. Niet om de reguliere geneeskunde uit te bannen, maar juist om tot een completere aanpak van oorzaak en gevolg te komen. En dat wérkt. Maar de wereld kent nog veel meer zinnigs om tot een completere aanpak te komen; apparaten zoals de Mind-Machine! Zeker bij problemen en / of klachten met een 'stress-achtergrond' ( slaapproblemen, hoofd/nekpijn, darmkrampen ) vergroot de Mind-Machine de succesvolle en blijvende aanpak van deze klachten zeer effectief.

M.R. van Hoorn, Maarssen

07-01-2015

Ik ben nu bijna 1 jaar in het bezit van de Proteus Mind-Machine. Dit naar volle tevredenheid. Ik gebruik hem met regelmaat en het brengt mij naar totale ontspanning en loslaten. Geweldig zo'n apparaat. Ik zou het iedereen die last heeft van een depressie of stressklachten willen aanraden. Positieve rust krijg je er voor! Je wordt er een ander mens door. Super!!

Rob van Dipten, Thorn

04-01-2015

Mijn ervaring met de Mind-Machine van Kasina overtreft alle verwachtingen. Fijn ook dat je, ondanks de feestdagen, toch zo snel hebt kunnen leveren. Daardoor heb ik het hele weekend de tijd gehad om alle toepassingen / mogelijkheden door te nemen. De duidelijke documentatie was daarbij zeer behulpzaam, zelfs het updaten van de software ging probleemloos. Je tip over het forum mindplacesupport.com is waardevol, het biedt veel informatie van andere Kasina gebruikers. En de ervaringen tot nu toe zijn geweldig. Mijn brein moet, denk ik, nog een beetje wennen en zich er op instellen maar al na 2 dagen merk ik duidelijk vooruitgang in het zien van allerlei structuren. Al de 1ste dag, in bed, een ?Night Voyage? sessie gedaan en sinds weken weer eens geslapen als een roos. Veel gedroomd ook. Overdag een meditatie sessie waarbij het heel even leek alsof ik los zweefde. Mijn advies aan twijfelaars (en dat was ik), koop gerust de Kasina want daar krijg je geen spijt van. Maak tijd voor jezelf en ontdek een nieuwe wereld.

Daniël Othman, Alphen aan de Rijn

27-09-2014

Weg van pillen en allerlei antidepressiva... op naar een Mind-Machine! Eind 2012 heb ik de Procyon Mind Machine aangeschaft. Een aantal jaar daarvoor kwam ik een dergelijk apparaat tegen op een beurs in Duitsland en was al heel erg onder de indruk. Na veel vergelijkingen, heb ik uiteindelijk het apparaat via www.mind-machine.nl aangeschaft. Het apparaat heb ik vooral aangeschaft om de verschijnselen van extreme vermoeidheid en stress te bestrijden. Hier ben ik nu bijna een jaar later echt helemaal van af. Het is echt geweldig hoe je met dit apparaat allerlei staten van 'zijn' kunt bereiken. Zo kun je dus vrij makkelijk in een diepe slaap terecht komen en daarmee dus in beperkte tijd heel uitgerust raken. Soms heb ik met een sessie van een half uur, al het gevoel een paar uur goede slaap te hebben gehad. Of gebruik het apparaat bijvoorbeeld voor examens of intensieve sportprestaties om je focus en prestaties te vergroten. Ook zijn er sessies voor tijdens het leren. Ook zijn er speciale programma's waarmee je kunt mediteren. De toepassingen zijn eindeloos. Eigenlijk zou iedereen in een Mind-Machine in huis moeten hebben. Zekere degene die een hectisch en druk bestaan leiden. Het is echt een investering in je gezondheid. Weg van pillen en allerlei antidepressiva....... op naar een mind machine! Voor degene die nog twijfelen om te bestellen via www.mind-machine.nl NIET doen! De aftersales is ontzettend goed! Met vragen en verzoeken werd ik steeds weer snel en adequaat geholpen! PS: Ik heb geen enkel belang in www.mind-machine.nl. Wel ben ik super enthousiast over dit product en de dienstverlening en hoop dat meer mensen die positieve effecten van deze apparaten gaan ontdekken!

Davy Boons, Laakdaal, België

28-01-2014

De eerste migraine van mijn vriendin is na een uur al verdwenen! De Procyon Mind-Machine is echt de moeite!

Dinie Hartman & Jan Rijken, Boskoop

14-04-2013

Wij maken al jaren gebruik van de Procyon Mind Machine en daar waren we al zeer tevreden over. Maar sinds enkele weken hebben wij ook nog eens het splinternieuwe Procyon LED AMP Sauna Set in onze privé sauna aangebracht en dat is in één woord: een SUPER ervaring! Aan onze sauna avond is nu een extra dimensie toegevoegd. Het is nu dubbel relaxen tijdens onze sauna avond en... daarna genieten van een intens heerlijke nachtrust. Voor ons een goede reden voor nóg meer sauna avonden! Geweldig dat de Procyon LED AMP Sauna Set nu is uitgebracht.

Joachim Meek

27-01-2013

Vandaag op de Gezondheidsbeurs een Procyon Mind-Machine gekocht. Ge-wel-dig! Thuis meteen een paar minuten het 'vuurwerk' programma geprobeerd... echt heftig! Het is al een paar uur geleden en ik zit nu nog vol energie. Wat een magische uitvinding... En erg aardige mensen bij de stand, chapeau!

Jean Hardewyn Damme, België

12-10-2012

In juli 2012 kocht ik het fantastische Proteus apparaat aan. Ik wou het testen alvorens een reactie te geven. Het helpt me in drie verschillende domeinen: privéleven:relaxen en ontspannen, werk: concentreren en onthaasten, sport: concentreren en resultaten behalen. Ik raad iedereen aan één van deze licht en klank apparaten te gebruiken om een betere en aangenamere levensstijl te ontwikkelen.

Tom van der Ende, Tera Mai Healing, Delft

08-10-2012

Ik heb een Procyon Mind-Machine en MindWave Mobile gekocht. Wat zijn dit toch waardevolle aanvullingen als je van meditatie houd.! Ik dacht altijd dat ik diep kon mediteren maar dat bleek maar de helft van het meditatieniveau wat ik nu kan halen. Ongelofelijk dat je met een MindWave Mobile nu exact kan zien hoe diep je 'in de meditatie zit'. Met de Procyon Mind-Machine kan ik o.a. mijn visualisatie skills uitbreiden en verdiepen. Echt een geweldige ervaring voor mij.! In meditatie komen en visualiseren was een ramp. Nu gaat het vanzelf! Ik kan iedereen deze super geweldige Procyon en MindWave Mobile adviseren. Vooral mensen met een slaapprobleem kan ik de Procyon adviseren. Ik val na de 'meditatie' sessie in een heerlijke diepe slaap. Kun je nagaan wat er gebeurd als ik de 'slapen' sessie afdraai. Top producten van werelds goede kwaliteit, stevig en luxe uitgevoerd.

Peter Zengerink, Delden

23-01-2012

Allereerst nogmaals bedankt voor de snelle beantwoording van mijn mail m.b.t. de Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Ook de vragen over het aansluiten van computer voor relaxmuziek ter ondersteuning werden zeer naar tevredenheid beantwoord. Gisteren de Proteus aangeschaft en 's avonds meteen geprobeerd met als gevolg een zeer goede nachtrust en dat na slechts één sessie. Normaal wordt ik wel 10 keer wakker en nu slechts 3 keer. Ik ga dus door voor een nog beter resultaat. Daarnaast wil ik de Proteus in mijn praktijk voor natuurgeneeswijzen en massages toe gaan passen en zal zeker de resultaten doorgeven. Ben zeer enthousiast!

Harrie en Phil, Schinveld

20-01-2012

We hebben de Proteus Mind-Machine en de ThoughtStream biofeedback gekocht. Het resultaat van de sessies gaat alle verwachtingen te boven. Deze twee zou ieder gezin in huis moeten hebben. Gewoon geweldig.!

Marlou Bosma, Den Haag

14-01-2012

Ik gebruik de Procyon Mind-Machine nu ruim een week. In eerste instantie had ik wat hoofdpijn en werd ik juist wat nerveus van de lichtflitsen. Nu gebruik ik alleen de koptelefoon, en kan lekker nog wat lezen in bed. Ik heb tot nu alleen het slaapprogramma van 35 minuten gebruikt. Ik val eerder in slaap! En de laatste drie nachten heb ik telkens non stop minsten 8 uur geslapen. Dat is de afgelopen 7 jaar niet meer voorgekomen. U hebt een tevreden klant erbij!!

Rob Camps, International Licensed NLP Trainer, Zoetermeer

31-12-2011

In het verleden heb ik een Inner Quest en een David Paradise gehad. Was even wennen aan de constructie. Deze machines waren nog van gietijzer... Op het eerste gezicht ( en geluid ) zeer onder de indruk. Stevige capaciteit voor zo?n klein kastje.

Jaap en Cobie van Nes, Dinteloord

31-12-2011

Na een hartelijke ontvangst heeft de heer de Groot ruimschoots de tijdgenomen voor de uitleg van de werking van de Proteus Mind-Machine. Dit geldt ook voor de vragen die wij hem hebben gesteld. Vanaf de eerste dag van het gebruik van de Mind-Machine hebben wij dit als prettig ervaren.

Heidi van Daal, Gemert

08-12-2011

We hebben een Proteus aangeschaft als cadeau voor mijn vader. De leveringen was er al na 1 dag. Heel erg fijn. Ook vragen die ik daarna had werden goed toegelicht. Mijn ouders hebben de Proteus nu enkele dagen uitgeprobeerd en vinden het heerlijk. Ook de Audiotherapie CD?s doet hen goed. Al met al een geslaagd cadeau.!

Milla van der Pol, Haarlem

04-11-2011

Tot nu toe ben ik erg tevreden met uw service en de werking van mijn Proteus Mind-Machine. Ik kom erg snel in diepe meditatie ( de eerste keer al.! ) en merk ook dat ik innerlijk wat rustiger ben. Dit kan een placebo effect zijn maar tot nu toe voel ik me erg rustig. Ik had de Mind-Machine besteld om sneller te kunnen mediteren en ontspannen. Tot nu toe erg positief. Ik had al ervaring met Hemi sync en binaural beats maar met de bril erbij bevalt het me nog beter.

Eva Lisman, Alkmaar

13-09-2011

Al na een week ben ik erg tevreden met mijn Sirius II Mind-Machine, met name over het slaapprogramma. Normaal heb ik toch echt wel een hele slaappil nodig om goed in te slapen, nu neem ik een halve en gebruik het slaapprogramma en het slapen gaat prima! Het wakker worden vind ik wat lastiger, komt ook omdat ik er 20 minuten eerder voor op moet staan en het WAS al zo vroeg! Maar goed, ik gebruik hem pas een weekje en het slapen was en is voor mij het allerbelangrijkst. Ben trouwens ook zeer benieuwd naar de SuperLearning programma's, ik zou graag heel snel Italiaans leren..!

Tom Tummers, Kerkrade

11-08-2011

Ik was aangenaam verrast dat ik de Proteus Mind Machine al een dag na de bestelling mocht ontvangen. Ik heb een vrij stressvolle baan en kan me heel moeilijk ontspannen. Ik heb diverse methoden geprobeerd maar heb daar te weinig geduld voor. Als ik de Proteus gebruik merk ik dat mijn lichaam de eerste minuten tegenstribbelt echter daarna voel ik langzaam de overgave en krijg ik het gevoel dat alles om me heen verdwijnt. Soms gebruik ik de power en visualisatie programma?s en vind deze verkwikkend. Ik ben blij dat ik nu een tool heb welke mij op een vrij eenvoudige wijze en in een korte tijd een goed gevoel kan geven.

F. van Dam, Eerbeek

24-07-2011

Bezit sinds een week de combinatie van Proteus, ThoughtStream en Mental Games software en dat bevalt me uitstekend. Ik heb zelf oude GSR biofeedback apparatuur staan die ik al zo'n 20 jaar gebruik, maar dit is werkelijk weer een stap verder. Het leuke is dat de ThoughtStream nu minder kost dan mijn apparaat 20 jaar geleden. Er waren wat moeilijkheden bij de installatie van de software, maar dit is allemaal geweldig goed opgelost en alles draait tot grote tevredenheid. Ik kan iedereen dit apparaat aanraden want het biedt ongelooflijke mogelijkheden. Zelf heb ik redelijk wat ervaring met biofeedback, maar wil men resultaten bereiken dan moet men wél regelmatig oefenen en daar zit voor sommigen meestal de pijn...

Ronny Beddeleem, Antwerpen, Belgiël

12-07-2011

Deze voormiddag had ik een psychologische test bij de werkbeurs. Alvorens de test af te leggen heb ik mij mentaal kunnen relaxen door middel van de Sirius Mind Machine. Mijn resultaten waren veelbelovend en ben dan ook met glans geslaagd?.. thanks !!

Alex Lely, Ijsselsteijn

26-05-2011

15 Jaar geleden heb ik al met de Mind-Machine gewerkt. Het legde me in mijn sport, poolbiljart - een concentratiesport - geen windeieren. De sessies in combinatie met visualisatie en Meta-Relaxatie CD's hebben mijn leerproces aanzienlijk versneld, tot verbazing van concullega's die me hebben zien beginnen en langszij zien komen. Tegenwoordig actief als coach gebruik ik hem om mijn leerlingen in contact te laten komen met innerlijke rust, stille focus. Voor mezelf pas ik het toe...eigenlijk voor alles. Als ik moet schrijven, spreken of gewoonweg naar binnen wil gaan. * Kampioen World Pool Masters 1999, Europees Kampioenschap 8-balls en 9-balls in 2005 en Gastcommentator Eurosport

Gert Geurtjens, Horst

13-05-2011

Ik heb de Proteus Mind-Machine ontvangen en natuurlijk direct uitgeprobeerd en ben er zeer tevreden mee. Vooral de fantastische bril beviel me erg. Ik heb al andere merken Mind Machines gehad maar deze is echt een hele vooruitgang. Die andere die ik heb gehad werkten ook maar deze is veel effectiever en ik heb het idee dat het effect ook langer blijft. Ik heb nu diverse programma?s geprobeerd en vind het echt een prachtig apparaat. Ik verheug me al om de rest van de programma?s te gaan volgen. Ik ben er erg blij mee.

Marija Glisic, Program Manager Verslavingscentrum "RefindYourWay", Belgrado, Servië

28-02-2011

Wij hebben al positieve ervaringen opgedaan met de Proteus Mind Machines, dus ik verwacht dat de resultaten met de Procyon Mind Machines nog beter zullen zijn. Wij gebruiken Mind Machines bij psychotherapeutische behandelingen.

Johan Moeskops, Hapert

16-02-2011

Ik gebruik de Procyon Mind-Machine een paar keer per week. Het is echt een te gek ding, en het werkt echt! Ik heb net ook twee Audiotherapie CD's gekocht: "Omgaan met stress" en "Inslapen". Nu ga ik "Ademhaling" nog kopen, en dan kan ik weer vooruit.

Jack Reedijk, Gouda

16-02-2011

Ik heb sinds begin februari de Proteus Mind-Machine. Ik ben reuze tevreden over het resultaat, de service en de vriendelijkheid van Ben. Zelf ben ik chronisch patiënt maar de Mind-Machine brengt al naar gelang het programma het omschreven resultaat. Een aanbeveling voor iedereen in deze toch al gestreste wereld. Zij verdienen 5 sterren.!

Marlon Otten, Utrecht (de Meern)

10-02-2011

Hierbij zend ik u mijn reactie op onze ervaringen met de Procyon Mind-Machine. We hebben hem nu twee weken en het hele gezin (3 personen) maakt er dankbaar gebruik van, zozeer zelfs dat we er een extra hebben besteld zodat we niet op elkaar hoeven te wachten. Onze zoon heeft autisme en om zijn concentratie te verbeteren gebruikt ook hij de Mind-Machine. We zijn er nog maar kort mee bezig maar hebben zeer sterk de indruk dat er verbetering optreed, het bijzondere is zelfs dat ook hij zelf aangeeft dit te bemerken. Overigens zijn de slaap sessies heerlijk. Wanneer je gestrest bent helpt dit apparaatje je om snel naar een rustiger niveau af te laten dalen en heerlijk te kunnen slapen. Zoals ik al vertelde hebben we hem pas twee weken maar de resultaten zijn zeer interessant en hoopgevend.

Rita Captein, Oudenbosch

28-01-2011

Vanwege fibromyalgie slaap ik niet langer dan elke keer 2 a 3 uur. Klaarblijkelijk mis ik daardoor de deltagolven. Ik zeg het misschien een beetje onhandig, maar het komt hier wel op neer. Dus ik wou heel graag experimenteren met het kunstmatig ervaren van de deltagolven. Ik heb de Procyon Mind Machine aangeschaft en die gebruik ik nu zo goed als elke dag. Eerst deed ik voornamelijk de rustprogramma's. Dan viel ik even in slaap en dat voelde heel goed. De laatste weken gebruik ik ook de programma's voor energie en dat bevalt me ook uitstekend. Ik word er fitter van en voel me goed. Verder is het ook erg prettig om zomaar even de tijd voor mezelf te nemen. Ik ben er erg tevreden over. De pijn is niet weg, maar ik ben meer ontspannen en geniet van de Brain sessies. Ik zal nog eens wat sessies doen met het slaapprogramma en laat het je weten.

Jan Arndts, Landgraaf

29-12-2010

Ik heb de Proteus gekregen voor kerst van mijn vriendin. Ik vind hem echt geweldig. Ik gebruik hem iedere dag. Als ik terugkom van mijn werk gebruik ik hem soms om een zeer effectief rustmoment te hebben maar soms wissel ik dit af met het power programma. In de rustsessie rust je dus echt en wordt ontspannen en vitaal weer wakker. In de power sessie krijg je ontzettend veel energie. In 1 woord een geweldige machine en zeker een aanrader voor iedereen. Het brengt je mind op een geheel ander level.

Dinie Hartman, Boskoop

21-12-2010

Al vanaf mijn jeugd heb ik een migraine probleem, zit in de familie. Begin 2010 ben ik de Mind-Machine gaan gebruiken, in eerste instantie voor het slechte slapen. Al na een enkele week kon ik constateren dat ik echt beter ging slapen. Ik ben hem toen ook gaan gebruiken om te relaxen en ook daar ging ik de resultaten van merken. Na enige tijd merkte ik ook dat het invloed had op mijn migraine aanvallen, de periode tussen de aanvallen is iets verder uit elkaar. De aanvallen zijn korter i.p.v. 3 dagen maar 1 of 2 dagen en ook gebruik ik momenteel geen onderhoudstabletten meer. Zo'n 3 maanden geleden ben ik de Mind-Machine ook voor beter leren gaan gebruiken en ook daar heb ik baat bij. De Mind-Machine is voor mij een onderdeel van mijn verzorging geworden, dus niet meer weg te denken!

Nicole de Block

15-12-2010

Ik ben zeer tevreden van mijn eerste ervaringen met de Proteus Mind Machine. Al van de eerste sessie heb ik ondervonden dat ik meer relaxed was daarna. Het heeft ook direct invloed op de pijn die ik alle dagen heb door fibromyalgie. Ik kan moeilijk slapen en de sessies die ik tot nu uit geprobeerd heb zijn vooral de sessies: 8 (Mind Sauna), 11 (Diepe Meditatie), 13 (Rustgevende sessie), 22 (Visualiseren) 30 (Diepe ontspanning), 44 (Dutje) en 45 (Lunchpauze) en daar ben ik al goed mee. Ik word er heel rustig van en ik kan dit toestel alvast aan iedereen aanbevelen. Dank u wel.

Sjaak Cats

19-11-2010

Ik was dus gestrest door medische omstandigheden en mijn werkomgeving. Die zijn nog niet opgelost. Ik moet binnenkort weer geopereerd worden. Ik heb de Proteus in het begin goed uit getest en gebruik vooral de rust gevende programma's. Op dit moment doe ik 1 tot 2 keer per week een van de energiesessie, en 1x in de week een "goed gevoel" sessie ( nr. 30 diepe ontspanning ) en voel me nu redelijk goed.

Sander van Ettinger

13-11-2010

Ik heb de Proteus mind machine nu ongeveer 2 weken in huis , en ik moet zeggen dat ik in sommige dingen echt verschil merk. Ik voel me nu veel meer ontspannen en mijn gedachten zijn nu veel kalmer. Vooral na een lange en drukke dag is het heerlijk om te ontspannen met de mind sauna (track 8). Ook de bijgeleverde AudioStrobe cd?s zijn geweldig! Voor iedereen die overweegt een mind machine aan te schaffen is de Proteus een aanrader!

Peter van de Wel

11-11-2010

Zelf gebruik ik de Mind-Machine Proteus sinds enkele maanden en merk dat ik door de rust sessies inderdaad minder gestrest raak. Tot op heden een super Ding en een Aanrader.

Gea

26-10-2010

We hebben de Mind Machine nu 3 weken in huis en zijn zeer tevreden. Ik moest in het begin wel erg wennen aan de lichtbril, maar na een aantal sessies ben je eraan gewend. Mijn hoofdpijn is nu na een rustsessie helemaal verdwenen. In het begin wilde ik niet geloven, dat dit zou werken, maar het werkt inderdaad. De cd's die ik erbij heb gekregen vind ik echt helemaal geweldig en kom dan ook helemaal tot rust. Hier in huis hebben we geen spijt van deze aankoop, want meerdere gezinsleden gebruiken hem nu.

Maria de Boer

31-08-2010

Hierbij een reactie op het gebruik van de Sirius Mind-Machine. Ik gebruik hem meerdere keren per dag, hoofdzakelijk de programma's 11 en 21 en dit heeft inderdaad een positief effect. Je kunt je hiermee goed afsluiten van de buitenwereld wat met alleen mediteren niet goed lukt. Ook bij veelvuldig gebruik hoeven de batterijen niet vaak vernieuwd te worden. Misschien is het een optie om vanuit hygiënisch oogpunt er verwisselbare hoesjes voor de koptelefoon bij te leveren.

S. Proper

31-08-2010

Over de Proteus Mind Machine ben ik zeer enthousiast! Het is echt een geweldig apparaat dat ervoor zorgt dat je even helemaal los kan komen van de dagelijkse beslommeringen, even helemaal ontspannen en tot rust komen. Ook helpt het mij goed om actief te ontwaken. Binnenkort ga ik weer aan een studie beginnen dan ga ik ook de sessies m.b.t. beter leren en beter onthouden uitproberen. Ik kan nog niet echt zeggen dat ik veranderingen merk (beter onthouden, sneller denken, creatiever zijn etc.), dit wordt door vele anderen op internet wel genoemd. Maar het gebruik van de Proteus verveelt nog niet! Zeker niet nu ik net de AudioStrobe cd's heb ontdekt. Het proefcd'tje was al heel leuk, maar de echte, wat langere stukken zijn helemaal geweldig! Nu heb ik nog maar een paar cd's maar ik ben zeker van plan om deze collectie verder uit te breiden. Jullie verkopen deze volgens mij ook, toch? Ook het gebruiken en koppelen van een ThoughtStream lijkt me erg leuk, maar hoe dit allemaal precies werkt weet ik nog niet, dat moet ik eerst nog even uit gaan zoeken.

Han Bekkers

31-08-2010

Ik heb 2 jaar lang gebroken met een burn-out op de bank gelegen en diverse antidepressiva behandelingen gehad zonder noemenswaardig resultaat. Ik ben nu gestart met een Mind Machine sessie s' ochtends. Ik had diezelfde dag al goed resultaat. Ik werk nu weer volle dagen en voel me innerlijk (in mijn hoofd) een stuk rustiger. Na twee weken gebruik: ongelooflijk! Het lijkt er op alsof alle problemen voorbij zijn.

M.F. Laan

31-08-2010

Ik was op het randje af overspannen en gebruik nu enkele weken de Proteus Mind Machine. Heel fijn gevoel, ik raak er vrijwel van in extase, lekker warm word ik er van, ook mijn handen en voeten die normaal erg koud zijn. Geeft een heerlijke diepe ontspanning en ik val er ook mee in slaap. Ik ben er meteen rustiger van geworden.

Anoniem

01-05-2010

Pas een Sirius Mind Machine gekocht en ben er heel enthousiast over. Dit is hoe ik mij een reis door de ruimte voorstel! Ongelooflijk spannend.! Wat er slechts met één kleur wordt bereikt is werkelijk verbazingwekkende; ik zag zoveel! Wat zal dat dan wel niet zijn met een multicolor bril?

Mind-Machine.nl | Zuiderdreef 230 | 4616 AJ | Bergen op Zoom
KVK: 20030630 | BTW: NL802965222B01